تغییرات اقلیمی چه تاثیری بر الگوهای بارشی دارد؟ هشدار برای دانش‌آموزان | عوارض مصرف قرص ریتالین در ایام امتحانات جبران‌ناپذیر است خشکی تالاب گاوخونی برای سلامت مردم مضر است پیام وزیر آموزش و پرورش به‌مناسبت فرارسیدن بیست‌وششمین سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی درمانگاه جهادی شهید رئیسی به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، در مشهد راه‌اندازی خواهد شد مستمری حمایتی بهزیستی برای خانواده‌های صاحب فرزند چندقلو بازگشت ۷ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، طی یک پرونده فساد اقتصادی آب سد دوستی مشهد به «حجم مرده» رسید| تابستان کم‌آبی پیش رو داریم آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی چه زمانی است؟ شیوع اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان ابتدایی پروانه جوانه‌خوار، تهدیدی علیه طبیعت زاگرس | عملیات مقابله با این پدیده آغاز شده است وعده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره فوق‌العاده خاص و تسری ۹۰درصد فوق‌العاده خاص شاغلین به بازنشستگان پناه بردن بیش از ۳۰۰ گونه پرنده به خوزستان | ۱۳ گونه در معرض انقراض هستند رشد ۱۳۶ درصدی کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ | انهدام ۴۳۳ باند و کشف ۲۹۰ همت کالای قاچاق زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات ترمیم نمره اعلام شد | در جلسات امتحان قطعی برق نداریم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به حدود ۴۰ درجه می‌رسد سیاست جدید سازمان محیط زیست برای کاهش آلودگی هوا چیست؟ چقدر به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی اضافه می‌شود؟ امتحان نهایی فارسی یازدهم: چی میاد و چطور ۲۰ بگیریم؟ ۲ حکم جایگزین حبس به نیت امام رضا (ع) یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، رفاه فرهنگیان است نسخه طب ایرانی برای نجات از بیماری خاموش قرن! شیوع اختلال شنوایی در سنین پیش از مدرسه حدود ۱۰ در هزار نفر است پویش ۲۵درجه، تمرین مسئولیت‌پذیری اجتماعی است پخش گسترده گاز کلر در حوالی «بارسلون» اسپانیا | هشدار آتش‌نشانی به ساکنان وزیر راه: در کنار مسکن به فکر مدرسه‌سازی هم هستیم سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تا چهار سال آینده، هیچ معلمی بدون مسکن نیست نحوه فعال‌کردن اینترنت رایگان زائران حج ۱۴۰۴ دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش (۱۴۰۴) منتشر خواهد شد زمان پرداخت حقوق، متناسب‌سازی ۱۴۰۴ و صدور احکام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۶ استان، از امروز (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات مرگ کودک ۲ ساله خوزستانی بر اثر گرمازدگی در خودرو

  • کد خبر: ۱۷۷۵۰۵
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
جزئیات مرگ کودک ۲ ساله خوزستانی بر اثر گرمازدگی در خودرو
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام کرد: متاسفانه پیشتر در یکی از شهرهای استان خوزستان موردی داشته‌ایم که کودکی دو و نیم ساله بعد از آن که حدود دو ساعت در خودرو تنها مانده بود، دچار عوارض گرمازدگی شد و جان خود را از دست داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر مراقبت از کودکان در هوای گرم و اجتناب از تنها گذاشتن کودکان در خودرو در این شرایط، از فوت یک کودک بر اثر عوارض گرمازدگی در پی تنها ماندن در خودرو خبر داد. 

دکتر حبیب حی‌بر اظهار کرد: اطفال و بزرگسالان در شرایط بد آب و هوایی و گرمای زیاد به شدت آسیب‌پذیر هستند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: گرما باعث بالا رفتن دمای بدن و بر هم خوردن تعادل آب و الکترولیت بدن می‌شود و این مساله منجر به اختلال در عملکرد کلیه، قلب، مغز و سایر ارگان‌های حیاتی می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه گرما حتی در مواردی می‌تواند منجر به فوت شخص گرمازده شود، گفت: متاسفانه پیشتر در یکی از شهرهای استان خوزستان موردی داشته‌ایم که کودکی دو و نیم ساله بعد از آن که حدود دو ساعت در خودرو تنها مانده بود، دچار عوارض گرمازدگی شد و جان خود را از دست داد.

وی همچنین از گرمازدگی ۲۷ نفر و مراجعه به مراکز درمانی در شبانه‌روز گذشته خبر داد و گفت: خوشبختانه همگی به صورت سرپایی درمان و ترخیص شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->